hello semua :)
hawa diciptakan bukan dari kaki untuk dibuat alas, bukan dari kepala untuk dijunjung tetapi hawa diciptakan dari tulang rusuk adam untuk sentiasa dekat, didampingi dan dilindungi :)

Wednesday, February 13, 2013

Miss all about u dear

assalammualaikumm.. agak gedik sikit tajuk post aku kaly ny kan.. haa, mmpos laa nk gedik ke nk ape ke, blog aku kan.. biaq p kat aku laa nk melalut ape pon kan.. haha.. sebelum aku mengarut sampai mencarut, jom ikot aku nyanyi lagu nasyid jap ea.. sikit jek lagunye yg aku hafal.. tp aku selalu nyanyi masa sekola dulu... hahaha.. okey geng, let's sing a song bebeh.. hehe

rindu itu adalah.,
anugerah dari Allah.,
insan yang berhati nurani.,
punyai rasa rindu.....

haaa, 2 jelaa yg aku tau.. haha.. kmpulan ape yg nyanyi pn aku tatau laa.. tp ape yg aku tau, aku tol2 rindukan someone.. rindukan si gemok aku yang dulu.. rindukan sumenye TENTANG KITA.. rindu awak yang selalu panggil saya BUNCETT ataupn HEY BUDAK GEMOK.. haha.. awak nmpak sweet sygg ble pggil sy mcm 2.. tp sume 2 mcm da tade lg.. awak da ta mcm dulu sygg.. awk da tak peduli lagi pasal sy sekarang.. awak sentiasa BUSY.. sy betol2 rindukan awak.. hari2 sy mncari jwapan utk sume sikap awak pda sy.. and finally i found it.. :)

memang agak sakit ble dpt tau sume ny yunk.. ble dpt tau awak da mula sukakan SESEORANG.. owhh, my god.. pehh, se mcm nk terjun jambatan pulau pinang masa 2.. tp nsb baek penang jauh dgn johor kan..law tak mmg sy da terjun jmbatan dah... hehe.. awak selalu lebihkan dia dpd sy.. setiap kali sy msg, sy kol, msty mcm2 alasan awak.. mcm nk lari dpd sy.. ape yg awak sruh, sume sy buat.. jgn kcaw time keje,jgn kcaw time rehat, mcm2 lg yg tak blh.. kdg2 1 ary dpt msg sejam jek.. mlm cnfm awak da penat nk tdo.. rndunye sya kt awak msa 2 tuhan jelaa yg tau... ary2 kte gaduh kan.. smpy sy rsa mgkin hbungan kte ny da smpy ke penghujungnya... ntah laa., ary2 sy tggu msg n kol dpd awak.. tp takde..

sampai laa sy dapat tahu sume yang sy nk tau.. mmg sakit ble dpat tahgu sumenye kan.. tp sy bsyukur sgt sbb dpat tau ape yg sy nk tau.. wlupun tak sume sy dpat tau, tp memadailah ape yg sy tau utk sume soalan yg bermain dalam kepala batu sy ny.. sekarang ny, kte da mula kmbali mcm dulu.. tp sy tatau smpai ble.. mgkin awak rndukan dy sekarang.. kdg2 sy rasa bersalah sebab rampas kebahagiaan yg awak mula bina.. sy betol2 sygkan awak.. sekarang ny awak masih ada peluang untuk memilih sygg.. kalau awak betol2 perlukan dy, awak kembali laa kt dy.. sy ikhlas.. tp sy nk awak tau satu benda jek.. ape pn yg terjadi lepas awak pilih dy, ingat yg sy sentiasa ada untuk awak.. hati saya sentiasa untuk awak dan takan penah tertutup smpai bile2 sbab sy hanya cintakan dan sayangkan awak sorang saje sygg.. harap awak tak marah dengan sy lepas bce post ny... sy mnx maap kalau ape yg saya post kan ny wat awak mrah n sakit aty kat sy.. tp inilah ape yg saya nk bgtau awak selama ny... i love u forever n ever syggg.... :)